Izobraževanja 2018/2019

Finančni portal FinD-INFO

Finančni portal FinD-INFO

Portal FinD–INFO povezuje zbirke podatkov, obrazcev in pripomočkov s področij davkov, financ in računovodstva ter zakonodaje.


Portal FinD-INFO je rezultat 30 letnih izkušenj pri razvoju in posredovanju informacij. Največja prednost portala so povezane zbirke obsežnih strokovnih vsebin, podatkov, obrazcev in pripomočkov s področij davkov in financ-računovodstva ter kadrov, ki se medsebojno navezujejo na celotno slovensko zakonodajo. Uporabnost in funkcionalnosti temeljijo na enostavnem dostopu, medsebojni vsebinski povezanosti dokumentov, preglednosti in pomoči uporabnikom.
Portal FinD-INFO je sestavljen iz naslednjih glavnih vsebinskih sklopov: poslovnih podatkov, prakse, strokovne literature, zakonodajnih vsebin RS in EU, strokovnih obvestil in pripomočkov.

Več...

 

V dogovoru s CERŠem se prisotnost na predstavitvi lahko šteje v kvoto ur za priznanje predmeta Razvoj poslovnih spretnosti.

 

Povezava na vodič:/Related LibGuide: Oddaljeni dostop do e–virov by Lidija Mancini Bolka

Datum:/Date:
26/02/2019
Ura:/Time:
10:00 - 10:45
Lokacija:/Location:
v pripravi/to be announced
Namenjeno za:/Audience:
Dodiplomski študenti/Undergraduate Students Doktorski študenti/PhD Students Podiplomski študenti/Postgraduate Students Zaposleni na EF/EF Staff
Kategorija:/Categories:
Predstavitev/Presentation
Začetek prijav ob/Registration opens at 10:00 12/02/2019